Trailreizen

   

Wij werken sinds kort met AllTractive voor Trialreizen
kijk op https://alltractive.com

Trailrunning

Laat je verrassen door de prachtige bergen, schitterende uitzichten, smalle onverharde paadjes en stromende beekjes. Deze manier van hardlopen is een relatief nieuwe sport en voor iedereen en ieder niveau geschikt. Trailrunning in Oostenrijk betekent ook hoogtemeters maken. Genieten is daarbij belangrijker dan je snelheid.

Hardlopen

Hardlopen is meer dan alleen je ene voet voor je andere zetten en met je tong op je knieën eindigen. Weet je dat een goede techniek en krachttraining bijdragen aan meer loopplezier? Tijdens deze reizen word je begeleid door professionele lopers en trainers. Aan het einde van deze reis ben jij weer een paar stappen sneller.

Mountainbiken

Mountainbiken in Nederland betekent vaak achter elkaar aanrijden op smalle drukke singletracks. In Oostenrijk wordt het genieten. Crossen door bossen, over alpenweiden en onverharde maar toegankelijke paden. Natuurlijk gaat het omhoog maar laat je daar niet door afschrikken. Onze routes zijn voor iedereen begaanbaar. Stiekem liever een elektrische mountainbike? Dat regelen we!

Gravelbiken

Gravelbiken is hip en trending. Zie het als een combinatie van wielrennen en mountainbiken. Gravelbiken is afwisselend. We gaan de Tiroolse weiden en heuvels verkennen via landweggetjes, bospaden, asfalt en gravelpaden. Op deze manier gaan we van dorp naar dorp. Een apfelstrudel met slagroom op een zonnig terras slaan we niet over!

En nog veel meer, kijk op de site: https://alltractive.com/voor-wie-wij-het-doen/

Alle deelnemers van de reizen bij Alltractive krijgen 15% korting op de aanschaf van Oxsitis producten