Oxsitis

Hardlooprugzak

Ben je van plan om voor een lange run te gaan? Een marathon of een lange wandeling door de bergen misschien? Bedenk dan van te voren goed wat je allemaal nodig hebt. Vooral als je van plan bent om een langere tijd te gaan hardlopen is het geen verkeerd idee om water, voeding en andere benodigdheden met je mee te nemen. Wat hierbij ontzettend handig is om in je bezit te hebben? Een hardlooprugzak! Nu wil je natuurlijk een rugzak die genoeg ruimte heeft, comfortabel zit en wellicht ook een drinkslang heeft.

Tegenwoordig zijn er allerlei soorten rugzakken. Van hardlooprugzakken in de vorm van een vest (hardloopbodywarmers) tot de basic rugzak die we kennen van vroeger, keuze genoeg. Maar dat maakt het ook gelijk een stuk lastiger. Bij Erixoutdoor kunt u terecht voor de beste trailrunning of hardloop-rugzak van Oxsitis

HET BEDRIJF OXSITIS
Oxsitis is een innovatief Frans bedrijf, van oorsprong uit de Auvergne, gespecialiseerd in de sporthydratatiemarkt sinds 2008. Het is de internationale referentie op het gebied van hydratatie voor alle atleten.

Erixoutdoor is met ingang van april 2021 de officiële distributeur van Oxsitis in Nederland.
We werken samen met Fabien aan een netwerk van dealers die onze technische en functionele rugzakken willen verkopen.

Oxsitis is voor liefhebbers van trailrunning en buitensport. – Technische uitrusting: rugzakken, riemen en accessoires waarmee u alle uitrusting die atleten nodig hebben comfortabel kunt vervoeren. – Sportvoeding: functionele voedingssupplementen die de mobiliteit bevorderen, atleten behandelen en hun prestaties verbeteren. Oxsitis® is in enkele jaren uitgegroeid tot een internationale benchmark. Oxsitis® werd in 2008 opgericht door Fabien ANDRIEUX, gepassioneerde oprichter.

Het bedrijf wordt geleid door Fabien ANDRIEUX, oprichter van het merk. Het biedt een compleet portfolio van producten en diensten: sportvoedingsassortiment, technisch assortiment hydratatiebagage, gepersonaliseerde voedingscoaching en persoonlijke fysieke voorbereiding.

Oxsitis biedt daarmee een wereldwijd antwoord op de behoeften van topsporters maar ook amateursporters door toegevoegde waarde, innovatie en prestaties te combineren, Oxsitis ondersteunt haar klanten in hun passie en ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen.

Oxsitis-producten zijn gegarandeerd van topklasse en het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling om producten te verkrijgen die altijd aan de top van de technologie staan, zijn uitgerust met de nieuwste innovaties en die een radicale verbetering van de sportpraktijk mogelijk maken. . Oxsitis, het innovatieve Franse merk dat je helpt om beter te oefenen, beter te leven, beter te verouderen en beter te presteren.

https://nl.wordpress.org/