Oxsitis

HET BEDRIJF OXSITIS
Oxsitis is een Frans bedrijf, van oorsprong uit de Auvergne, gespecialiseerd in de sporthydratatiemarkt sinds 2008. Het is DE internationale referentie op het gebied van hydratatie voor alle atleten.

Het bedrijf wordt geleid door Fabien ANDRIEUX, oprichter van het merk. Het biedt een compleet portfolio van producten en diensten: sportvoedingsassortiment, technisch assortiment hydratatiebagage, gepersonaliseerde voedingscoaching en persoonlijke fysieke voorbereiding.

Oxsitis biedt daarmee een wereldwijd antwoord op de behoeften van topsporters maar ook amateursporters door toegevoegde waarde, innovatie en prestaties te combineren, Oxsitis ondersteunt haar klanten in hun passie en ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen.

Oxsitis-producten zijn gegarandeerd van topklasse en het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling om producten te verkrijgen die altijd aan de top van de technologie staan, zijn uitgerust met de nieuwste innovaties en die een radicale verbetering van de sportpraktijk mogelijk maken. . Oxsitis, het innovatieve Franse merk dat je helpt om beter te oefenen, beter te leven, beter te verouderen en beter te presteren.

https://nl.wordpress.org/